Specialismen

Bij Matchpartner zijn we actief in een zestal specialismen. Ieder specialisme heeft zijn eigen team van gedreven consultants die vaak een achtergrond hebben binnen datzelfde vakgebied. Zo bieden wij zowel opdrachtgever als sollicitant en volwaardig gesprekspartner.

Gemeente

Gemeentes krijgen te maken met nieuwe taken. Deze nieuwe verantwoordelijkheden vragen om een andere expertise. Als specialist voor gemeentelijke vacatures op hbo-niveau bemiddelt Matchpartner onder andere binnen de vakgebieden ruimte, infra & recht en sociale zekerheid. Gemeentes en professionals weten ons al jaren te vinden.

Matchpartner biedt altijd maatwerk. We kennen en detacheren de juiste professionals voor projecten of tijdelijke opdrachten, maar bemiddelen ook voor functies met een permanent karakter.

Zorg & Welzijn

Op het terrein van Zorg & Welzijn gaan de ontwikkelingen razendsnel. De hervormingen rond de overheveling van de langdurige zorg naar de gemeenten brengen voor organisaties nieuwe uitdagingen mee op het gebied van capaciteit en kwaliteit van personeel.

Juist nu is het extra noodzakelijk om te anticiperen, zowel voor werkgevers als zorgverleners. Matchpartner Zorg & Welzijn is al jaren het gespecialiseerde bureau voor werving & selectie en alle vormen van detachering binnen de sector Zorg & Welzijn. We werken reeds samen met Reclassering Nederland, Bureau Jeugdzorg, Raad voor de Kinderbescherming, thuiszorgorganisaties, ziekenhuizen, psychiatrische instellingen en verzorgings- en verpleeghuizen. Ook met u gaan we graag de samenwerking aan om de match te maken tussen u en de nieuwe werkomgeving óf u en uw nieuwe medewerker.

Re-integratie & Verzuim

Professionals in re-integratie en verzuim houden zich bezig met het begeleiden, activeren en duurzaam plaatsen van mensen in hun oorspronkelijke of een nieuwe werkomgeving, voor zover dat kan. Daarvoor zijn inzicht door werkervaring, sociale vaardigheden en resultaatgerichtheid van belang, maar vooral karakter en persoonlijke overtuigingskracht. Je belangrijkste instrument is je eigen persoonlijkheid .

Re-integratiebureaus, sociale werkvoorzieningen, WERKbedrijf, gemeenten en arbodiensten besteden al jaren de werving & selectie en alle vormen van detachering binnen de sector Re-integratie & Verzuim uit aan Matchpartner.

Dit doen zij omdat Matchpartner een jarenlange expertise heeft in Re-integratie & Verzuim. Wij kennen de werkgevers, materie, ontwikkelingen en mensen en maken zo de beste match tussen vacatures en medewerkers.

Onderwijs

Matchpartner Onderwijs bemiddelt bevlogen docenten in het Middelbaar en Voortgezet Onderwijs. Onze docenten staan met passie voor de klas en richten zich op de belangrijkste taak die er is; kennis overdragen. Uiteraard staan ze er niet alleen voor. Docenten krijgen coaching en begeleiding van Matchpartner.

Flexibiliteit in dienstverlening!

Wij bemiddelen vakdocenten voor een tijdelijke vacature of voor een vast dienstverband. Matchpartner heeft de docent die je zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in detachering en bieden een oplossing bij zwangerschapsverlof, vervanging bij ziekte of voor een flexibele arbeidsschil.

Onze docenten zijn flexibel, pragmatisch en bevlogen. Ze worden begeleid door onze ervaren consultants en krijgen ondersteuning op maat.

Recente vacatures
Hier vindt u de laatst geplaatste vacatures.
inAlphen aan den Rijn
inRotterdam
inLeiden
Onze consultants
Daniel Petitjean

Daniel Petitjean

Consultant Gemeente  
daniel@matchpartner.nl  
06 547 283 59

''Het is niet de sterkste die overleeft, noch de slimste, maar degene die zich het beste aanpast aan veranderende omstandigheden'' (Charles Darwin).

Joshua Deur

Joshua Deur

Consultant Gemeente
joshua@matchpartner.nl
06 834 326 91

"Some of our finest work comes through service to others." ( Gordon B. Hinckley )

Michael Reijmers

Michael Reijmers

Consultant Ruimte, Infra & Recht
michael@matchpartner.nl
06 444 508 04

“Sometimes the most ordinary things could be made extraordinary, simply by doing them with the right people.” (Elizabeth Green)

Charlotte Blokland

Charlotte Blokland

Recruiter
charlotte@matchpartner.nl
06 336 557 02

''Het is niet de sterkste die overleeft, noch de slimste, maar degene die zich het beste aanpast aan veranderende omstandigheden'' (Charles Darwin).

 

Thomas Bus

Thomas Bus

Consultant 
thomas@matchpartner.nl
06 111 194 81

''Het is niet de sterkste die overleeft, noch de slimste, maar degene die zich het beste aanpast aan veranderende omstandigheden'' (Charles Darwin).