Matchpartner voor gemeentes

De flexibilisering van de arbeidsmarkt is een feit. De huidige decentralisatie van bevoegdheden en taken brengt een eigen dynamiek met zich mee. Het is nu zaak een verantwoorde oplossing te vinden, waarbij u recht doet aan veranderende omstandigheden en tegelijkertijd de continuïteit van dienstverlening borgt.

Matchpartner is de gedreven specialist in arbeidsbemiddeling en arbeidsmobiliteit voor gemeentes. Onze consultants hebben ervaring in uw sector en weten waar de knelpunten en vooral de kansen liggen. Door hun kennis van actuele ontwikkelingen maken zij de juiste verbindingen, kritisch en met gevoel voor verhoudingen voor onder andere de vakgebieden Ruimte, Infra & Recht en Sociale Zekerheid.

Een passende oplossing

Invulling van uw project? Tijdelijke versterking? Een vacature voor in vaste dienst? Matchpartner biedt de oplossing door een breed scala aan dienstverlening. Detachering, projectdetachering en deta-vast oplossingen, maar ook, als u dat wenst, werving & selectie voor een vast dienstverband. Daarnaast specialiseren we ons in arbeidsmobiliteit in de ruimste zin: outplacement, loopbaancoaching, loopbaanoriëntatie en tweedespoortrajecten.

Onze kracht ligt in specialiseren

De kracht van Matchpartner ligt in de specialisering binnen de sectoren. De consultants van Matchpartner Gemeente hebben zelf hun sporen verdiend binnen de lokale overheid en putten rechtstreeks uit hun eigen ervaring. Ze vinden flexibele kandidaten die aanpakken, meedenken en hart hebben voor hun vak.

Voor gemeentes vinden wij de juiste kandidaten voor vacatures op hbo- of wo-niveau. Bijvoorbeeld Schuldhulpverleners, WMO Consulenten, Klantmanagers, Jobhunters, Trainers / Jobcoaches, Re-integratiecoaches, Werkleiders (voor SW-organisaties) en Transitiemanagers / Kwartiermakers. Maar ook Jurist Vergunning en Handhaving, Jurist Ruimtelijke Ordening, Toezichthouder Civiele Techniek, Regisseur Openbare Ruimte en Beleidsmedewerker.

Ook voor diensten op het gebied van Arbeidsmobiliteit kunt u bij ons terecht: loopbaancoaching, loopbaanoriëntatie, outplacement en tweedespoortrajecten door gespecialiseerde coaches.

Werkwijze

Zodra u Matchpartner Gemeente inschakelt weet u altijd precies waar u aan toe bent. We maken direct een reële inschatting van de mogelijkheden en bieden inzicht door transparante tarieven. Bij werving & selectie werken we op basis van ‘no cure, no pay’. Wanneer we denken extra wervingstools in te moeten zetten, maken wij vooraf een offerte op maat.
Wilt u ook de beste kandidaat voor uw vacature of project? En de toegevoegde waarde van Matchpartner ervaren?

Recente vacatures
Hier vindt u de laatst geplaatste vacatures.
in's-Hertogenbosch
inRotterdam
Onze consultants
Daniel Petitjean

Daniel Petitjean

Consultant Gemeente  
daniel@matchpartner.nl  
06 547 283 59

''Het is niet de sterkste die overleeft, noch de slimste, maar degene die zich het beste aanpast aan veranderende omstandigheden'' (Charles Darwin).

Floris Maljers

Consultant
floris@matchpartner.nl
06 111 194 81

“Sometimes the most ordinary things could be made extraordinary, simply by doing them with the right people.” (Elizabeth Green)


Hayat El Kadi-Acharrat

Consultant
hayat@matchpartner.nl
06 546 388 42

''Ik veplaats me eerst in jou, daarna verplaats ik jouw werkplek''

Joshua Deur

Josua Deur

Consultant Gemeente
joshua@matchpartner.nl
06 834 326 91

''Het is niet de sterkste die overleeft, noch de slimste, maar degene die zich het beste aanpast aan veranderende omstandigheden'' (Charles Darwin).

Michael Reijmers

Michael Reijmers

Consultant Ruimte, Infra & Recht
michael@matchpartner.nl
06 444 508 04

“Sometimes the most ordinary things could be made extraordinary, simply by doing them with the right people.” (Elizabeth Green)